OHJEITA

Hei,

Tervetuloa sivustollemme. Myymme täällä ulosottovirastojen,  konkurssipesien ja rahoitusyhtiöiden tuotteita, kaikki huutokohteet ovat pääsääntöisesti käytettyjä jos muuta ei ilmoiteta.

HUOM! HOX!
Kun olette tunnistautuneet palveluumme TUPAS-tunnistautumista käyttämällä, tulee teidän kirjautua tämän jälkeen sisään järjestelmään käyttämällä luomaanne tunnusta ja salasanaa.
Tämän jälkeen voitte suorittaa huutoja!
 

 

1. Miten nettihuutokauppa toimii?

Kirjautuaksesi tarvitset sähköpostiosoitteen sekä suomalaiset verkkopankkitunnukset jostain seuraavista pankeista: Osuuspankki, Nordea, S-Pankki, LähiTapiola, Aktia tai Handelsbanken.
Tämän pääset tekemään sivun yläreunasta "Rekisteröidy" linkistä. Tutustuthan käyttöehtoihimme, ennen rekisteröitymistä?

Kun olet tehnyt tunnistautumisen, pyytää huutokauppapalvelumme sinua tekemään omat käyttäjätunnukset. Ilmoitat siis nimitiedot, osoitteen sekä sähköpostiosoitteen. 
Annettuasi tiedot, olet valmis huutamaan. Yrityskäyttäjät voivat laittaa Y-Tunnuksen kohtaan "Osoitekenttä 2". 

Voit tehdä ns. minimitarjouksen (määritetty per huutokohde erikseen, välillä 0,5€ - 1000€ ) tai laittaa korotusautomaatin päälle, jossa on maksimisumma, jota haluat kohteesta tarjota.
Huutokohteelle on ilmoitettu päättymisaika, ja kyseinen huutokohde päättyy juuri silloin tai kaksi(2) minuuttia korkeimman tarjouksen jälkeen. 

2. Tein tarjouksen! Jääkö kohde nyt minulle?

Jää, jos tarjouksesi oli tarpeeksi hyvä. Pyrimme ilmoittamaan kohteessa, jos se menee "hinnalla millä hyvänsä". Yleensä joudumme kuitenkin toimeksiantajiltamme varmistamaan, että hyväksyvätkö he tarjouksen.

3. Kohde päättyi, sain ilmoituksen, että "Tarjous hyväksytty", miten toimin?

Sait samaisessa sähköpostissa tilinumeron, jonne voit huutokohteen maksaa. Ilmoitamme sähköpostitse, kun olemme saaneet maksun tilillemme. Tämän jälkeen voit alkaa järjestelemään noutoa huutamallesi kohteelle. 

4. Minulla ei ole tukemienne pankkien verkkopankkitunnuksia, en siis voi huutaa?

Voimme tehdä huutotunnukset halukkaille. Ilmoittakaa vain sähköpostitse osoitteeseen saku.ollanketo@realisointipalvelu.fi, niin pyrimme tekemään teille tunnukset mahdollisimman pian.
(Nimi / Yrityksen nimi, henkilötunnus / Y-tunnus, osoitetiedot + verkkopankki, jota käytätte) 

 

ps. kysymykset ja risut ja ruusut ja mitä nyt mieleen tuleekaan, niin voi ilmoittaa osoitteeseen mikko.ollanketo@realisointipalvelu.fi

Mikko Ollanketo
O.P. Realisointipalvelu Oy
mikko.ollanketo@realisointipalvelu.fi 
Puh. 010 292 1882

 

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy huutaaksesi tuotetta.